МАРКЕТИНГ И ОГЛАШАВАЊЕ

Уредништво портала Laktasi.info својим посјетиоцима нуди и могућност рекламирања и оглашавања.

Цјеновник рекламирања и оглашавања путем нашег портала можете преузети ОВДЈЕ.

Веома важна ставка сваког пословања свакако је и маркетинг, који је одувијек важио да обавља 50% посла. У времену када влада велики утицај интерента и нових технологија, те када свако домаћинство користи интернет и чита наш портал, интернет оглашавање је право рјешење за вас.

Иако се неки одлучују за различите облике рекламирања и оглашавања које је некад имало жељени ефекат, попут радио и/или телевизијског оглашавања, битно је напоменути да је мала вјероватноћа да ће гледаоци или слушаоци управо у тренутку емитовања Ваше рекламе или огласа бити уз радио или ТВ пријемник.

Такође, све мање људи чита писана издања дневних, седмичних или мјесечних новина и часописа. Оглашавање путем интернета има бројне предности, а битна ставка је и позиционирање банера (различитих врста) према дефинисаној величини, а који омогућава приказ више фотографија (акције, артикли…).

Поред наведеног, Ваш банер могуће је линковати на Вашу званичну интернет или Facebook, Instagram, Twitter или Linkedin страницу.

Такође, путем портала Лакташи Инфо омогућавамо и пласирање вијести о Вашој компанији или организацији (информације о пословним резултатима, отварање нових пословних објеката, почетак или завршетак радова, пласирање новог производа на тржиште, организација важних састанака, посјете познатих особа, прес конференције, као и све друге теме које се могу пласирати јавности), а које могу привући медијску пажњу и створити жељени публицитет.

Нашим партнерима омогућујемо да и путем наших Facebook, Instagram и Twitter странице објављујемо садржај који нам доставе, а имају за циљ скренути пажњу на себе, као и објављивање вијести са портала Лакташи Инфо.

За више информација о оглашавању будите слободни да нас
контактирате путем e-maila: marketing@laktasi.info или на број телефона 066/582-650.

Цјеновник рекламирања и оглашавања путем нашег портала можете преузети ОВДЈЕ.