ПОТКОЗАРЈЕ ШАМПИОН ПФЛ ГРАДИШКА; БОРАЦ ИЗ МАШИЋА СЕ СЕЛИ У НИЖИ РАНГ ТАКМИЧЕЊА

Посљедњим 26. колом Подручне Лав лиге Градишка спуштена је завјеса на ову лигу. Шампион је Поткозарје из Александровца, а путник у нижи ранг такмичења је Борац из Машића.

У 26 одиграних утакмица екипа из Александровца уписала је 21 побједу, два пораза и три пута је ремизирала. Ова екипа је освојила 66 бода и од идуће сезоне такмичиће се у Регионалној лиги РС – група Запад.

Ламинци су дочекали Борац из Машића. Резултат овог сусрета био је 2:1 у корист Ламинчана, а Борац је након овог пораза испао из лиге.

Торпедо је у комшијском дербију славио. Екипа тренера Далибора Козића побиједила је Бисере из Чатрње резултатом 5:2. Петарда је пукла у Брестовчини. Екипа Омладинца побиједила је Млади Крајишник резултатом 5:0.

Слобода из Доњих Подградаца славила је кући над Козаром из Турјака резултатом 3:2. Милан је на домаћем терену савладао Обрадовац 3:2, а Борац из Маглајана поражен је у Жупи резултатом 3:2.

Први стријелац лиге је Лука Ковач, капитен шампионске екипе из Александровца. Ковач је постигао 31 гол, а његова екипа је дала све укупно 79 голова. Други стријелац је Мерсад Софтић из маглајанског Борца. Он је постигао 25 голова, а трећи је Дејан Којић из Торпеда који је постигао 20 голова.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име