ВИЈЕСТ ДАНА: БАЗЕН У ЛАКТАШИМА ОТВАРА ВРАТА КУПАЧИМА

Базен u Лакташима би ипак требао отворити врата за купање ово љето, иако су медији претходних дана извијестили да ће остати затворен. Лакташи Инфо је ексклузивно сазнао да ће базен, упркос недавним информацијама, бити отворен за јавност. Уредништво Лакташи Инфо је контактирало руководство Терми Лакташи, које је потврдило њихову намјеру да отворе базен што прије.

Проблем због којег базен још увијек није почео са радом лежи у неповољним временским условима који су владали на почетку љета, односно током јуна и првих дана јула. Ови услови нису били погодни за сезону купања, што је спријечило отварање базена у наведеном периоду.

Иако су временски услови привремено одложили отварање базена у Лакташима, грађани би ускоро требали имати прилику да уживају у воденој рекреацији на овом популарном мјесту које је један од симбола Лакташа. Базен би према ријечима руководства Терми Лакташи требао бити отворен у наредним данима, а посјетиоци ће имати прилику да се освјеже и релаксирају у сјајном окружењу.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име