Дом културе у Лакташима спреман је да посјетитиоцима пружи узбудљив програм у мају, укључујући представе, изложбе и концерте који ће задовољити различите укусе.
Kао почетак програма, у сриједу 10. маја, у 9 часова, у организација Српског просвјетног и културног друштва одржаће се Такмичење ученика основних школа у литерарном и ликовном стваралаштву.
Након тога, истог дана са почетком у 20 часова, на сцену ће ступити домаћа драмска група „Даске“ са представом „Посљедња рекапитулација живота“.
Из програма још издвајамо дјечију представу „Гагарин, најшашавији пас у свемиру“ која ће бити изведена 25. маја са почетком у 10 часова и 30 минута.
„Патролне шапе“, такође дјечија представа, затварају мајски програм. Ова представа у извођењу Студиа за сценску умјетност из Београда биће одиграна 28. маја са почетком у 15 часова.
Комплетан програм можете погледати у прилогу испод текста, а сигурно је да ће овог маја сви посјетиоци уживати у садржајима културног програму ЈУ „Центар за културу и образовање“ Лакташи.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име