ОДРАЖАНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЛАКТАШИ, ОВО СУ НАЈВАЖНИЈЕ ОДЛУКЕ

Одржана је сједница Скупштине Града Лакташи на којој су одборници разматрали чак 62 тачке дневног реда.
Најзначајније одлуке донесене на данашњој сједници Скупштине су везане за стварање могућности за рад дежурне апотеке у Лакташима која ће радити 24 часа дневно. Ова одлука је веома битна за становнике нашег града јер ће нам омогућити приступ љекарској помоћи у сваком тренутку, што је посебно значајно у хитним ситуацијама. Осим тога, донесене су и одлуке о додјели признања истакнутим грађанима и компанијама који су дали допринос развоју Града Лакташи у претходном периоду.
Такође, Скупштина Града је донијела и Одлуку о поскупљењу услуге водоснабдијевања на подручју Града за 0,1 KМ по испорученом кубику воде. Ово поскупљење ће у просјеку утицати на повећање рачуна домаћинстава за 2 до 3 KМ.
Градоначелник Града Лакташи, Мирослав Бојић, изјавио је да је одлука о поскупљењу водоснабдијевања била неопходна због повећаних трошкова производње и дистрибуције воде. Он је такође нагласио да ће новац од овог поскупљења бити искориштен за побољшање квалитета водоснабдијевања и одржавање водоводне мреже.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име