ВУКАНОВИЋ СЕ ОБРУШИО И НА СДС, ГОВЕДАРИЦА МУ УЗВРАТИО

Члан Предсједништва СДС и народни посланик, Вукота Говедарица поручио је данас лидеру покрета „За правду и ред“, Небојши Вукановићу да његово дЈеловање унутар опозиције постаје контрапродуктивно.

Говедарица каже да је Вукановићево опозиционо дјеловање и политичка борба против СНСД нешто што је СДС увијек поздрављао, али да његово дјеловање унутар опозиције постаје контрапродуктивно, посебно изношење “нетачних тврдњи везано за Општински одбор СДС Вишеград и њеног предсједника Мирослава Kојића”.

Говедарица је ово рекао коментаришући текст који је Вукановић објавио прије два дана на свом блогу, а у којем је написао тешке оптужбе на рачун Kојића и локалног СДС.

– Разумијем да се Вукановић и његова странка За правду и ред настоје наметнути јавности и незадовољним гласачима, али начин на који он то ради није примјерен, јер се све више фокус ставља на односе унутар опозиције, а све мање на странке на власти и СНСД. Сигурни смо да СНСД ликује над оваквим појавама, иако су односи и унутар СНСД и коалиције власти далеко лошији него што се то представља јавности – тврди Говедарица.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име