ЗБОГ САМО ЈЕДНОГ РОНАЛДОВОГ ПОТЕЗА КОКА КОЛА ЈЕ ИЗГУБИЛА 4 МИЛИЈАРДЕ ДОЛАРА (ВИДЕО)

0
200

И прије него што је јуче против Мађарске постигао голове вриједне побједе на старту Европског првенства, Kристијано Роналдо био је у центру пажње. Због једног потеза на конференцији за медије, није се скидао са насловних страна бројних свјетских медија.
Наиме, он је на мечу приликом уласка у салу помјерио двије флашице Kока Kоле које су стајале на столу и умјесто њих је ставио воду. Уједно је поручио свим окупљенима да “пију воду”, што је свима било симпатично, али не и гиганту који држи огроман тржишни удио на берзама.

Дионице Kока Kоле изгубиле су чак четири милијарде долара у вриједности за само неколико минута послије тог потеза, што је сигурно задало праве главобоље свима у компанији. Поређења ради, када су се берзе отвориле у Европи, дионица ове компаније вриједила је 56,10 долара, да би само пола сата касније вриједност пала на 55,22 што је пад који се ријетко када виђа.

За пола сата је тако забиљежен пад од 1,6%, што значи да је са 242 милијарди долара вриједност Kока Kоле пала на 238 милијарди. Међутим, потез Роналда никако не би смио да вас зачуди пошто гаји огромну аверзију према газираним пићима, а прије само неколико мјесеци изјавио је да је био љут на свог сина због овог газираног пића.

  • Љути ме, јер пије Kока Kолу и Фанту, свађам се са њим када једе чипс и кромпире. Чак ме и моја мала дјеца погледају када једу чоколаду – рекао је тада Kристијано.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име