ДОДИК УРУЧИО ПОМОЋ ВИШЕЧЛАНИМ ПОРОДИЦАМА МИРЧИЋ И КЕКИЋ

0
7

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик уручио је данас 11.000 КМ десеточланој породици Мирчић у бањалучкој Мјесној заједници Бронзани Мајдан за завршетак породичне куће.

“Све што је потребно биће урађено за ову породицу тако да у наредних мјесец и по до два могу уселити у свој нови дом. Такође, урадићемо и дио асфалта према њиховој кући, а дјеца која заврше школу добиће и посао”, рекао је Додик новинарима.

Он је истакао да друштво у цјелини мора водити рачуна о вишечланим породицама које су непроцјењиво богатство.

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић рекао је да се Република Српска суочава са демографским проблемима и да је због тога важно водити рачуна о породицама које имају више дјеце.

Милена Мирчић, мајка која има седам кћерки и два сина, захвалила је Додику за уручену помоћ и изразила увјерење да ће ускоро уселити у нову кућу.

“Од велике важности је да уђемо у своју кућу, јер смо подстанари. Дјеца су добри ученици, неки од њих и студирају и вјерујем да ће некада добити посао”, рекла је Мирчићева.

Додик уручио помоћ вишечланој породици Кекић

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик данас је вишечланој породици Кекић у бањалучкој Мјесној заједници Стратинска уручио пригодну помоћ и 5.000 КМ за изградњу породичне куће.
Додик је навео да је он донирао 2.000 КМ, да је 2.000 из кабинета предсједника Републике Српске Жељке Цвијановића и 1.000 из кабинета градоначелника Бањалуке Игора Радојичића.

“Драго ми је што видим богату породицу која има пет синова. Ријешићемо им питање завршетка изградње породичне куће, а домаћин породице ће почети да ради у жЕлектро-Крајиниж”, рекао је Додик новинарима.

Он је најавио да ће бити завршен и дио пута у Мјесној заједници Стратинска.

Домаћин Ранко Кекић захвалио је за Додику и институцијама Републике Српске за уручену помоћ.

“Ово је веома значајно за моју породицу како би ријешили проблеме са којима се суочавамо. Боримо се на различите начине, а вјерујем да ћу ускоро добити и посао чиме би наша борба била олакшана”, рекао је Кекић.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име