ТРАНСФЕР БОМБА – РОНАЛДО И ЗИДАН ЗАЈЕДНО У ЊУКАСТЛУ?

0
10
epa06763504 Real Madrid's head coach Zinedine Zidane (L) watches Cristiano Ronaldo (R) during their team's training session at the NSC Olimpiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, 25 May 2018. Real Madrid will face Liverpool FC in the UEFA Champions League final at the NSC Olimpiyskiy stadium in Kiev on 26 May 2018. EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Kада год се спомене име Kристијана Роналда Европа се затресе, а када се спомене да би могао да промијени клуб тресе се цијели свијет.
Наиме, како пише шпански “Дон Балон”, Роналдо се усмено и тајно договорио са саудијским Јавним инвестиционим фондом који је у процесу куповине Њукасл јунајтеда.
Познати шпански лист још тврди како је Португалцу понуђен двогодишњи уговор за повратак у Енглеску након 2009. када је из Манчестер јунајтеда прешао у Реал Мадрид. Тако би Роналдо био прва велика куповина Њукасла који је на путу да постане нови Манчестер сити енглеског фудбала.
Помиње се и опција једногодишњег уговора са Њукаслом како би потом Kристијано отишао у САД гђе планира да заврши каријеру.
“Дон Балон” још пише како Њукасл жели да на клупу доведе Зинедина Зидана, као и да све то може да финансира крунисани принц Саудијске Арабије Мохамед бин Салман. Жеља принца је и Kарим Бензема.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име