ЉУБАВ ИЛИ ПРОЛАЗНА АВАНТУРА? ОВО СУ СИГНАЛИ…

0
10

На почетку сте везе и нисте сигурни „куда иде“? Ево како да знате да ли је у питању љубав или само пролазна авантура!

Ако сте тек на почетку везе, или бисте да направите први корак, али нисте сигурни како се друга особа осјећа, ово су сигнали који указују на заљубљеност!

Постоје и они „супротни“, који указују на то да неко има само краткотрајне, пролазне намјере, а ево како да их разликујете!

Дјела, а не ријечи!

Најприје, обратите пажњу на то шта та особа ради. Слатке поруке или обећања су само ријечи, и не морају заиста да буду укоријењени у емоцијама. Важније је да осјетите како се та особа понаша када је са вама.

Слободно вријеме

Неко ко је заљубљен, желеће да проводи слободно вријеме са вама. Чак и уколико сте се недавно видјели, пронаћи ће разлог да се убрзо видите поново.

Упознавање

Искрено заљубљени људи жељеће да знају све о вама. Постављаће много питања, и пажљиво ће вас слушати. Неко ко жели само пролазну авантуру, углавном ће вам причати само о себи.

Поштовање

Ако сте на почетку везе са неким ко је заиста заљубљен, неће одлагати да се заједно појављујете у јавности, упознаће вас са пријатељима, колегама… Везу која је само „шема“ препознаћете и по томе што неко оклијева да вас упозна са својом околином, виђате се као да се скривате и уопштено, у том односу нема поштовања.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име