ТРИВИЋ: ДОДИК У УЛОЗИ „ШОУМЕНА“

0
15

Не знам по ком основу је члан Предсједништва БиХ, Милорад Додик, дошао на посебну сједницу Народне скупштине Републике Српске, јер није предлагач ниједног акта о коме смо расправљали.

Рекла је ово за Српскаинфо посланица ПДП у Народној скупштини Републике Српске, Јелена Тривић, оцјењујући да је Додик дошао само да направи неки шоу.

– Толико се налупао да ни ток његових мисли није могао да се повеже. Прво је “млатио” о резолуцији усвојеној у Представничком дому Парламента БиХ, па му је онда током расправе пало на памет да каже да зна свашта и да прислушкује опозицију. Онда каже да је нормално да власт прислушкује опозицју – рекла је она.

Додаје да то никако не може бити нормално, али да је код нас одавно све оно ненормално постало нормално.

– Скептична сам по питању санкционисања таквог понашања. Што он више прича глупости, то институције више губе на значају, јер су заробљене. Кривичне пријаве су поднесене, али скептична сам по том питању док не дође до промјене власти и промјене гледања на институције Републике Српске, које треба да раде независно, а не да њима руководе појединци – каже Тривићева.

Додаје да српски члан Предсједништва БиХ има толико гафова и промјена мишљења да то све “не би могло да стане у књигу од 100 страна”.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име