У ЛАКТАШИМА ОРГАНИЗОВАН ПРИЈЕМ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ ИЗ СРБИЈЕ

Данас, у просторијама Градске управе, организован је пријем пензионера из Републике Србије. Замјеник градоначелника Дарко Станковић, пожелио им је добродошлицу и угодан боравак у нашем граду.

„Захваљујем Вам се на данашњем пријему. Жељела бих да упознам своје колеге из Србије да од кад је градоначелник Мирослав Бојић, са ови млади људи око њега, наш град је доживио процват. Још једном бих да споменем значајна средства града која су нам омогућила одлазак наших пензионера у бање и на томе смо неизмјерно захвални и с тим показујемо добар примјер у друштву“, рекла је Драгојла Поповић предсједница удружења пензионера Града Лакташи.

„У Србији су сви добри домаћини и увијек се лијепо осјећамо када одемо тамо, ми смо само једна карика у ланцу која наставља све ово што су ваше генерације у Србији и Републици Српској стварале и оставиле млађим генерацијама, ми то увијек имамо на уму и цијенимо ваш допринос. Као што је већ Драгојла споменула, наша Градска управа издвојила је одређена средства за одлазак у бању нашим пензионерима. Подржавам изјаву предсједника Републике Србије и предсједника Републике Српске, да наши грађани што чешће посјећују бање и купалишта широм Републике Србије и Српске. Само наш Град на својој територији има двије значајне бање и треба да радимо на томе да пензионери из Републике Србије редовно долазе као и наши пензионери из Републике Српске“, истакао је замјеник градоначелника Дарко Станковић.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име