У БИХ СТИГЛА ПРАШИНА ИЗ САХАРЕ

У БиХ у недјељу ће преовладавати мала до умјерена облачност, али има доста прашине са подручја Сахаре која заклања Сунце, наводе из Федералног хидрометеоролошког завода (ФХМЗ) БиХ.

У другом дијелу дана могући су локални пљускови и грмљавина, уз могућу појаву града. Највиша дневна температура биће између 28 и 34 степена.

У понедјељак ће бити промјенљиво облачно вријеме са пролазном слабом кишом или локалним пљуском праћеним грмљавином. Вјетар умјерен, повремено са јаким ударима, јужног и југозападног смјера. У послијеподневним сатима ће ослабити. Највиша дневна температура углавном између 26 и 32 степена.

У уторак ће бити дјеломично ведро и нестабилно вријеме са пљусковима и грмљавином. Јачи пљускови се очекују на сјеверу уз локалну појаву града, највиша дневна температура углавном између 24 и 28 степени Целзијуса.

У сриједу је најављено дјеломично ведро и нестабилно вријеме са локалним пљусковима и грмљавином. Вјетар слаб већином јужног и југозападног смјера. Највиша дневна углавном између 21 и 26, на југу земље до 29 степени.

Слично вријеме ће се задржати и у четвртак, за када је најављено углавном ведро и нестабилно са локалним пљусковима и грмљавином. Највиша дневна температура углавном између 21 и 26 степени.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име