ЗВЕЗДА ПАЛА У ЛАКТАШИМА

0
86

Послије почетне размјене поена Игокеа је са пет везаних поена Старкса, повела са 9:4, Звезда је постигла поене, а онда је Старкс наставио своју кошгетерску серију па је новом тројком довео Игокеу на плус осам (14:6) на 4,47 минута до краја прве дионице. Додао је један поен и Волер, а онда је Добрић прекинуо серију Игокее.

Звезда је преполовила предност Игокее, а онда је тројку убацио Илић за плус седам на уласку у десети минут. Ђорђевић је положио за нове поене Игокее и максималну предности Игокее (21:12), а Александровчани су са седам поена вишка отишли на први одмор.

Mia - ChatBot

Игокеа је одличном одбраном отворила другу дионицу, а како су у овом сегменту Алексдандровчани играли говори податак да је Звезда за десет минута постигла само шест поена.

С друге стране Александровчане је одлично служио шут, постигли су у првом полувремену шест тројки из девет покупшаја, с друге стране Звезда је покушала десет пута и ниједном нијје убацила ван линије 6,75.

На 40 секунди до полувремена Волер погађа тројку за вођство од 42:22, а онда послије успјешне одбране Алексдандровчани долазе до још два поена и максималних 22 поена вишка на одмору (44:22).

За четири минута и 20 секунди треће дионице Игокеа је постигла свега три поена што је Звезда искористила и пришла на 16 поена (37:31), а онда је Јошило искористио једно од два бацања и прекинуо сериију звезде.

Узвратио је МИтровић, а онда је Јошило тројком вратио Игокеи предност од 18 поена (51:33). Услиједила су два брза напада Звезде, четири везана поена Луке Митровића након којих црвено-бијели почињу да топе предност Александровчана. Тројку је додао и Симоновић за продужетак серије на 7:0 и прилазак на 11 поена мањка (51:40). Поенима Kалинића на 2:15 до краја треће дионице Звезда долази до једноцифреног заостатка (51:42).

Серију Црвено бијелих (9:0) прекида Талић који погађа једно од два бацања.

Посљедња дионица отворена је неспортском грешком Старкса, али је Игокеа добро прошла јер је из цијеле ситуације кажњена само једним поеном.

Робинсон Александровчанима поново вераћа двоцифрен вишак (56:45), а онда Звезда додаје гас и одговара серијом (6:0), а на другој страни Старкс погађа тројку. Далекометним шутевима Игокеа је одржавала предност и у последњих пет минута ушла са плус девет (60:51).

У нападу послије два офанзивна скока Игокеа долази до поена за плус 11 (62:51) на четири и по минута до краја. На три минута и 47 секунди до краја Дејан Радоњић добија техничку грешку, Старкс је погодио бацање, а из наредног посједа кошевима Стивенса Игокеа се враћа на високих 14 поена разлике (67:53).

Упркос вођству увукла се мала паника у редове Игокее када је Kалинић погодио тројку уз додатно бацање, па Старк није на вријеме успио да лопту избаци испод коша али на срећу Александровчана Звезда није искористила овај поклон, успјела је да смањи разлику али не и да дође до потпуног преокрета.

Најефикаснији у Игокеи био је Волер са 15 кошева Старкс и Раданов убацили су по 14. Звезду је са 16 кошева предводио Никола Kалинић.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име