ШАРОВИЋ: УВЈЕРЕН САМ ДА ЋЕ МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ ЗНАТИ САЧУВАТИ ВЈЕРУ И ЧАСТ НАШЕГ НАРОДА

0
27

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић упутио је честитку Његовом високопреосвештенству Јоаникију поводом устоличења на трон Митрополита црногорско-приморског.

Ваше устоличење од великог је значаја за све вјернике Српске православне цркве и сав наш народ. Сигурни смо да ће Ваше Преосвештенство знати да нас води, као и Ваших 40 претходника, у дугој и славној историји Митрополије црногорско-приморске. Сви они знали су да и у тешким временима сачувају вјеру и част нашег народа и одговоре бројним искушењима која су се пред њима налазила – поручио је Шаровић.

Он је додао да је велико охрабрење имати за духовног вођу неког као што је митрополит Јоаникије..– И поред свих искушења које као народ и данас пролазимо, сви знамо и осјећамо да ће Ваш долазак донијети мир, радост и вјеру у наша срца али прије свега за нас непходну мудрост и саборност чије сте Ви оличење. Имати духовног вођу као што сте Ви велико је охрабрење за сав вјерујући светосавски народ –рекао је Шаровић

Због тога Вам, додао је, још једном упућујем искрене честитке и жеље да своју часну дужност вршите достојанствено, у здрављу и миру.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име