АКО ЈЕ ПО ЗАГРЉАЈУ СУДИТИ, ГОРАН СЕЛАК ЈЕ БЛИЖИ ОПОЗИЦИЈИ (ВИДЕО)

0
113

Горан Селак, предсједник СПС-а изгледа да је одлучио да своју партију придружи опозиционим редовима.

Селак је данас у друштву Саше Kондића, предсједника Градског одбора СПС-а Бањалука, стигао на Петровдан, крсну славу СДС-а, а присни загрљаји са шефом највеће опозиционе странке говоре више од ријечи.

Иако досад о Селаку опозиција није имала позитивно мишљење, данас је дочекан као специјални гост, а био је ближе Мирку Шаровићу од неких истакнутих функционера СДС-а. Треба споменути да управо неки од истакнутих функционара нису ни присуствовали крсној слави странке.

Народни посланик Давор Шешић је један од њих, а на питање да ли ће доћи на славу, предсједник СДС-а је рекао да на славу долазе сви који су позвани.

“Шешић је позван, он има своје разлоге. Kоме је тијесно у странци он то треба да каже. Наш однос према Шешићу и другима је да буду дио породице СДС-а и да се придржавају правила странке”, рекао је Мирко Шаровић.

Шешић је за АТВ кратко и јасно поручио “да је на путу”.

Селаку се обрадовао и Драшко Станивуковић, предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука, а овако срдачни поздрави, некада политичких опонената, досада нису виђени.

Иако раније нису имали лијепе ријечи једни за друге, чини се да им је жеља за долазак на власт преча од свега, па су спремни да прогурају све ријечи и увреде.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име