РАДЕЉИЋ: ЦИЉ ЈЕ ДА БУДЕМО ФУДБАЛСКИ БРЕНД ОВОГ КРАЈА

0
200

Доласком нове Управе Фудбалски клуб Лакташи дигао се врло брзо из неке летаргије, у којој је био последњих година. Иако сезона још није кренула, у и око клуба дувају позитивни вјетрови, а свакако да је за то најзаслужнији директор Игор Радељић, човјек од којег је и кренула цијела прича…

– Кренула је нова фудбалска прича у Лакташима! Заједно са начелником Мирославом Бојићем и новом Управом упустили смо се у један пројекат који има и главу и реп. За веома кратак временски период имамо јако успјешан одзив великог броја привредника који желе помоћи клубу, а ту је и једна позитивна медијска слика, која је веома важна у позиционирању клуба према стратешким циљевима. Када је у питању спортски аспект, циљ је наравно Прва лига у наредне двије године, потпуна финансијска стабилизација, као и улагање у инфраструктуру. Ту мислимо на постављање нових столица, потпуно наткривање трибина, а у разговору са предсједником ФСРС и ФСБИХ Вицом Зељковићем и терен са вјештачком травом требао би следеће године да дође у Лакташе. Послије тога на ред би дошли и рефлектори, како би и сениори, али и сви наши омладински погони имали оптималне услове за рад – започео је причу за наш портал Радељић.

Ипак, поред свих набројаних ствари, оно што клуб чини великим и озбиљним, јесу такмичарски резултати, односно јак играчки кадар, од којег се очекује да испуни планове Управе.

Игокеа

У Лакташима тренутно влада еуфорија када је у питању фудбал. Игокеа је синоним за кошарку и у Српској, али и у региону. Вјерујем да ћемо бити успјешни партнери, наш превасходни циљ је да будемо фудбалски бренд овог краја, а Лакташима као општини, као и Игокеи, сасвим сигурно то неће сметати, чак шта више. Коме не би било драго да имамо два јака колектива у два најпопуларнија спорта. Игокеа то јесте, а ФК Лакташи тек треба да постану.

Вицо Зељковић и Мирослав Бојић

ФСРС, а потом ФСБИХ је преузео Вицо Зељковић, човјек који има разумјевања за фудбал, у кратком временском периоду подигао је љествицу на веома висок ниво. Исто тако иамо начелника Мирослава Бојића који воли спорт и има слуха за њега, а то је веома важно у цијелој причи. Сигурно да ФК Лакташи види велики ослонац на ове двје институције, ФСРС, али и Општину Лакташи. Да се разумијемо, нећемо ми никога ни шта молити, већ својим радом и дјелима показати да можемо бити озбиљни партнери у цијелој причи.

Омладинска школа

Имамо велике планове са оммладинском школом, која тренутно броји 120 дјечака. Заједно са тренерима Миљаном Бајићем и Сашом Бурсаћем направићемо пуну контролу млађих категорија, обући их како доликује, да се више никада не догоди да нам дјеца иду на неки турнир у дресовима Звезде, Партизана, или још горе Реала и Барселоне. Циљ је да прикупимо дјечаке из цијеле наше општине, свих села, талената има, само треба радити. Ми желимо да будемо фудбалски бренд цијеле регије,а без јаке омладинске школе то је готово немогуће.

Петровић ради одличан посао

Школа фудбала Младост из Гламочана ради велики и добар посао. Има доста дјечака, ту је и камп ФК Партизана, и ми им као клуб стојим на услузи на тај догађај протекне на врхунском нивоу, јер Миленко Петровић заиста ради одличан посао са млађим категоријама.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име