СВИ НЕСТРПЉИВО ЧЕКАЈУ ЈОКИЋЕВУ ОДЛУКУ

0
45

Србија и Денвер чекају одлуку Николе Јокића – док ми бринемо о Олимпијским играма, Нагетси желе да се њихова прва звијезда одмори за наредну сезону.

Да ли ће Србија са МВП-ем ове сезоне у НБА лиги заиграти на предстојећим Олимпијским играма у Токију? За сада “орлове” прво чекају квалификације у Београду, а сви чекамо одлуку Николе Јокића.

Денвер је ове сезоне добио свог првог МВП-а НБА лиге, а Никола Јокић не само да је играо сјајно, него је и играо стално!

Он је од наставка НБА лиге након паузе због вируса корона одиграо свих 109 утакмица, а у сезони 2020/21 је био трећи по одиграним минутима са 2.488 минута проведених на паркету.

Денвер према писањима америчких медија подржава одлуку своје звијезде ма каква да буде. Уколико одлучи да наступи на ОИ тим му неће правити никакве проблеме, али се ипак стручни штаб и управа плаше за његово здравље.

Послије серије повреда које су погодиле Денвер у овој сезони они желе да се он адекватно одмори и опорави за наредну годину.

Остаје да се види шта ће бити Јокићева одлука. Денвер се изгледа ништа не пита и мораће да се помири са Николиним избором, ма какав он био.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име