ТОПОЛА: ЗАПАЛИО СЕ АУТО АЛИ ЈЕ ИЗБЈЕГНУТА ТРАГЕДИЈА

0
108

Аутомобил „рено“, којим је управљала особа иницијала З.Г. из Градишке, запалио се током вожње у мјесту Берек на регионалном путу Нова Топола-Чатрња, али нико није повријеђен.

Полицијској станици Градишка синоћ око 20.00 часова пријављено је да се у мјесту Берек запалио аутомобил, а увиђајем је утврђено да је до пожара дошло током вожње.

Пожар на аутомобилу, на којем је причињена материјална штета, угасили су градишки ватрогасци, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

О свему је обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Ово је други аутомобил који се у протеклих седам дана запалио током вожње.

Протекле седмице у мјесту Горњи Подградци код Градишке на локалном путу се запалио аутомобил и том приликом је настрадао мушкарац.

Градишка полиција јуче су од Д.Ћ. из овог града привремено одузела аутомобил „голф“, јер је управљао возилом прије стицања права на управљање, а на основу извршених провјера у регистру новчаних казни утврђено је да има дуг од 16.070 KМ.

Против овог лица биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду због почињених прекршаја из области Закона о основама безбједности саобраћаја.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име