ТЕРЕН У ГЛАМОЧАНИМА ЋЕ СВИЈЕТЛИТИ КАО ЛАС ВЕГАС

0
123

Иако лопта мирује, у Гламочанима сваки дан нешто ново. Школа фудбала „Младост, може се похвалити прелијепим тереном, а и инфраструктура се „шминка“ и све више подсјећа на савремен спортски објекат, односно број многобројних клинаца који гравитирају између двије општине, Лакташа и Бања Луке.

„Обећали смо услове, ми их стварамо. Након санације објекта која се приводи крају, а познато је да имамо рефлекторе, сада смо уз помоћ великог друга школе фудбала, добили појачање за још јаче свјетло на стадиону. Док све радимо, надамо се да ће лопта са центра да крене и да чујемо дјечију грају, аплаузе и подршку родитеља-каже Миленко Петровић, директор ШФ Младост Гламочани.

У Гламочанимаочекују и вјештачки терен димензија 45*20 метара, чиме би заокружили једну фудбалску цјелину.

„СА правом можемо рећи да више нисмо мала школа фубала, већ да стварамо услове да се дружимо са великим клубовима, али опет за себе ћемо говорити да смо мали и у том духу стварати боље услове. Тако смо и кренули у цијелу фудбалску причу, додаје Петровић.

А услуге терена у Гламочанима нема ко није користио, па и наши премијерлигаши, Борац и Крупа, па до Жељезничара, Сарајева, Зрињског…

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име