УХАПШЕНИ У ПОКУШАЈУ ПЉАЧКЕ СТАНОВА У ЛАКТАШИМА

0
1285

Жељко K. из Бањалуке и Зоран Љ. из Новог Града ухапшени су након што су затечени у покушају крађе на подручју Лакташа, сазнаје Српскаинфо.
Полиција их сумњичи да су ушли у зграду у Лакташима и покушали опљачкати најмање четири стана у тој згради. Они су у томе затечени и ухапшени.

– Обављен је претрес стана, возила и других просторија које користе осумњичени којом приликом је пронађен и одузет провалнички алат, као и други предмети који се могу довести у везу са обављањем наведених кривичних дјела – рекла је портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић.

Све мјере и радње предузете су у сарадњи са Окружним јавним тужилаштвом Бањалука, а по наредбама Основног суда у Бањалуци.

– Обављен је претрес стана, возила и других просторија које користе осумњичени којом приликом је пронађен и одузет провалнички алат, као и други предмети који се могу довести у везу са обављањем наведених кривичних дјела – рекла је портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић. – Све мјере и радње предузете су у сарадњи са Окружним јавним тужилаштвом Бањалука, а по наредбама Основног суда у Бањалуци.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име