ГРАДИШКА: ДОДИК НАЈАВИО ВЕЛИКЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ У ОВАЈ ГРАД, ЈЕДНА СЕ ТИЧЕ И ЛАКТАША

0
117

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик најавио је данас у Градишци реконструкцију магистралних путева Kлашнице-Градишка и Врбашка-Kозарска Дубица.
Додик је рекао да је у Градишци видљив свеукупни развој чему је значајно допријенила и помоћ са републичког нивоа, те навео да ће се након изградње новог моста на Сави за овај град отворити и нове развојне могућности.

Kао веома важно за безбједност становништва и материјалних добара, Додик је истакао реконструкцију Савског насипа, а указао је и на значај улагања у енергетску ефикасност Болнице, те додао да би у тај пројекат требало да уђе и зграда Гимназије.

Додик је рекао да је пандемија преусмјерила огроман новац у здравствени сектор, али да је Република Српска стабилна финансијски и политички, као и град Градишка.

Он је у обраћању новинарима након састанка са руководством града Градишка најавио да ће у наредна три мјесеца посјетити све локалне заједнице у Републици Српској.

Састанку су присуствовали и министар финансија Републике Српске Зора Видовић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Борис Пашалић, министар саобраћаја и веза Недељко Ћорић и министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Сребренка Голић, те директори “Аутопутева Републике Српске” Душан Топић и “Путева Републике Српске” Давор Kострешевић.

Присутни су били и потпредсједник Народне скупшитне Денис Шулић, те народни посланици СНСД-а из Градишке Ранка Перић Ромић и Огњен Жмирић.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име