БАЊА ЛУКА И ДАЉЕ БЕЗ БУЏЕТА

0
41

Све тачке везане за градски буџет, скинуте су са данашње сједнице Скупштине града Бањалука. Логично, јер ни буџет није усвојен. Данима горућа тема, и даље је без епилога, Градоначеник не прихвата оно што тражи већина, коју, за мишљење о буџету ни није баш питао. Да без њих ипак не може, тек данас се у то и увјерио. Из СНСД-а поново позивају на разговор.
„Ми смо спремни као Скупштина и то је сасвим нормално, већ више пута смо позивали да се усагласимо око самог буџета. По пословнику је предвиђено да буџет града, односно било који акт који не добије потребну већину, треба проћи 90 дана, три мјесеца да се не може поново предложити уколико скупштина на захтјев предлагача, у овом случају градоначелника не да одобрење, које смо ми спремни апсолутно да дамо“, изјавио је Младен Илић, предсједник Скупштине града Бањалука.

Већина окупљена око СНСД-а тражи да се у нови приједлог буџета уврсте амандмани, међу којима су и помоћ здравственим радницима и породиљама. Спремни су на нове разговоре, али ако је питати Станивуковуића, сви возови су већ прошли.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име