ЧУВАЈТЕ СЕ ПРЕСРЕТАЧА! ЗА 3 ДАНА КАЖЊЕНО 950 НЕСАВЈЕСНИХ ВОЗАЧА

0
43

Током протеклог викенда пресретачи су на улицама Републике Српске евидентарали чак 952 прекршаја прекорачења брзине кретања возила, потврђено је у МУП.

Нека од највећих прекорачења брзине кретања возила у саобраћају евидентиране су у мјесто Добрљин код Новог Града, гдје се возач кретао брзином од 196 км/h на ограничењу од 80 км/h.

– Затим у улици Никшићки пут у Требињу, гдје је забиљежена брзина 103 километра на час, гдје је ограничење од 50 км/h, потом је у мјесту Палачковци код Прњавора, ухваћен возач који се кретао брзином, 138 км/h на ограничењу од 80 км/h. У мјесту Трњани, град Добој, брзина ухваћен је возач при брзини од136 км/h на ограничењу од 80 км/h – рекли су у полицији.

Они су додали да је основни циљ МУП-а Српске је да се радом пресретача на терену смањи број погинулих у саобраћајним незгодама, с обзиром да је непрописна и неприлагођена брзина најчешћи узрок настанка саобраћајних незгода са последицама по лица.

– Министарство унутрашњих послова Републике Српске наставља са овим активностима и у наредном периоду и апелујемо на све учеснике у саобраћају да поштују ограничења брзине кретања, да прилагоде брзину условима и стању на путу, те да одговорним понашањем допринесу својој личној безбједности, као и безбједности других учесника у саобраћају – поручили су из МУП Српске.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име