ПАЖЊА! ЦРНИ ПЕТАК У ДЕЛТА ПЛАНЕТУ ДОНОСИ ПОПУСТЕ ДО 60%

0
44

Петак 27.11. и викенд 28.11 и 29.11. у Делта Планету резервисани су за најбољи шопинг по невјероватним цијенама и попустима до чак 60 одсто.

ДелтаСписак свих попуста погледајте на сљедећем линку https://deltaplanet.ba/black-friday-27-11-u-delta-planetu-snizenja-do-60/. Планетарно популарни Црни Петак претвориће Делта Планет од 27.11 – 29.11. у праву оазу попуста. Наиме, посјетиоце чекају цјелодневни попусти и снижења, у више од 100 радњи сва три дана од 9h до 21h.

Црни Петак за викенд је идеална прилика да наградите себе омиљеним модним комадима свјетски познатих брендова или да обрадујете вама драге особе. И то све по наповољнијим и сниженим цијенама.Напомињемо да је у тржном центру обавезно ношење заштитних маски и поштовање свих прописаних хигијенско – епидемиолошких мјера. У цијелом свијету Црни Петак представља својеврстан симболичан увод у празничну сезону куповања. Шопинг је свакако једна од неизоставних активности приликом припремања за предстојеће празнично вријеме које нам слиједи. Зато пожурите у Делта Планет, јер ту смо сви!

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име