ИГОКЕА ИСПУСТИЛА ПОБЈЕДУ ПРОТИВ ЛИМОЖА

0
23

Kошаркаши Игокее поражени су од Лиможа у утакмици 1. кола ФИБА Лиге шампиона резултатом 80:75. Била је Игокеа билзу изненађења, играла одлично у неким моментима, али на крају је ипак доживјела пораз.
Са благом иницијативом Лимож је отворио утакмицу и у првом дијелу прве четвртине имао предност.

Илић је изједначио на 13:13 три минута прије истека прве четвртине. Серијом 4:0 Лимож се вратио у вођство, а онда су Јовановић са два поена и Kлемонс тројком довели Игокеу до предности, а са једним поеном вишка Александровчани су завршили прву дионицу (20:19).

Успио је тим Драгана Бајића да одржи ову предност и у другој четвртини.

На шест минута до краја треће четвртине Игокеа се, тројком Талића, одваја на седам разлике 55:48. Успио је Лимож до краја треће четвртине да истопи предност Игокее и приђе на само један поен на 30 секунди разлике, Марко Јошило са два бацања доводи Александровчане на три поена вишка да би Гинард тројком у посљедњој секунди тројком донио изједначење (61:61).

Исти играч тројком отвара посљедњу четвртину, а након тога Игокеа одговара серијом 6:0 кошевима Јовановића и Пота поново прелази у вођство. у посљедњих пет минута Александровчани улазе са плус четири поена (70:66). Ланг тројком враћа Лимож у игру, међутим, Волер на другој страни успијева да изнуди три бацања али је погодио само једно за 71:69.

На 1:58 до краја Фил Скруб је изједначио на 71:71, а онда додатним бацањем доводи домаћи тим у вођство. Наљепшим потезом на мечу, сјајном акцијом Kлемонса и закуцавањем Илића Александровчани поново прелазе у вођство.

На минут и по до краја Ботсијел поново погађа, а онда исти играч поново кажњава грешку Игокее и свој тим на 59 секунди до краја одводи Лимож на плус три. Игокеа је покушала тројком да изједначи, чак три посједа је имала Игокеа, два пута је за Kлемонс покушао за три поена, једном Волер али се резултат није промијенио.

Ишла је Игокеа на фаул, а онда је Де Маркус Нелсон 20 секунди прије краја погодио два бацања. Погодио је Волер на 15 секунди до краја, а онда је Игокеа потрошила седам секунди до краја до фаула, Скруб је погодио два бацања и ријешио питање побједника.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име