МИРОСЛАВ БОЈИЋ – НОВА ЕНЕРГИЈА ЗА БОЉЕ РЕЗУЛТАТЕ

0
202

Потрудићу се да формирам квалитетан тим који ће ми омогућити да након побједе на овим изборима што лакше спроведем у дјело све циљеве које сам пред себе поставио.

Жеља ми је да од Лакташа направим још боље и пожељније мјести за живот. Како бих то и остварио, планирам да што више времена проводим на терену са грађанима, каже за “Глас Српске” кандидат СНСД-а за начелника општине Лакташи Мирослав Бојић.

Какав изборни резултат очекујете?

БОЈИЋ: Очекујем убједљиву побједу. Поред СНСД-а који ме је предложио, подржава ме још шест политичких фактора. Први пут то чини и Партија уједињених пензионера. Вјерујем да ће након 15. новембра СНСД са својим коалиционим партнерима имати комотну већину, након чега ћемо се одмах бацити на посао.   

На чему је фокус Ваше предизборне кампање?

БОЈИЋ: Инсистираћу на даљем развоју општине, комуналне инфраструктуре, али и стварању још бољих услова за привредне дјелатности. У плану је успостављање нових, али и ширење постојећих пословних зона. Ту прије свега мислим на Агробизнис парк у Александровцу. Планирано је да се ради и на додатној инфраструктури за пословну зону у Друговићима, али и проширењу постојећих капацитета у зонама Велико Блашко, Бакинци, Чардачани, Гламочани и Маховљани. Како би нашим грађанима додатно олакшали административне послове, планирано је увођење е-дозволе и успостављање е-писарнице. Наравно, велика пажња биће посвећена туризму, али и пољопривреди.

А када је у питању инфраструктура?

БОЈИЋ: Почеле су припреме за градњу кружног тока, а планирана је градња и једног препознатљивог градског трга, који би требало да промијени садашњи изглед центра града. Фокус ће бити стављен и на реконструкцију и градњу нових саобраћајница. Примијетио сам и да у појединим дијеловима општине не постоји тротоар, а поготово на дијелу путног правца према Српцу. То ће бити ријешено. Како би се растеретио саобраћај кроз центар града, планирана је изградња заобилазнице, али како се ради о великом пројекту, није га могуће реализовати за кратко вријеме. Рјешавамо и питање моста у Љубатовцима.

Који ће бити Ваши први потези које ћете повући ако добијете подршку бирача?

БОЈИЋ: Има доста ситних ствари које треба поправити. Оно што сам примијетио током ове изборне кампању јесте да у појединим руралним подручјима постоји проблем са снабдијевањем водом. То ћемо одмах ријешити.

Снимање стања

Чиме гарантујете да ћете испунити дата обећања?

БОЈИЋ: Трудим се да што више времена проводим са људима и разговарам. Нисам обећао ништа, а што нисам сигуран да не могу испунити. Мени лично је било најважније да снимим комплетно стање на терену. Да видим шта све мучи грађане.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име