СНСД ЗВАНИЧНО ОТВОРИО ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ

0
32

Предсједник СНСД-а Милорад Додик и чланови најужег руководства ове странке званично су данас у Источном Сарајеву отворили предизборну кампању за локалне изборе.

Промовисани су кандидати за градоначелника Источног Сарајева, начелнике градских општина Источног Сарајева, као и кандидати за одборнике.

Kампања СНСД-а започела је окупљањем чланова, коалиционих партнера и симпатизера ове странке у Источној Илиџи на шеталишту „Др Миодраг Лазић“, а присуствују јој је потпредсједници СНСД-а Жељка Цвијановић и Радован Вишковић, те високи страначки званичници.

Kандидат за градоначелника Источног Сарајева је Љубиша Ћосић, кандидат Kоалиције „Изградимо заједно Источну Илиџу“ за начелника Источне Илиџе је Небојша Шешлија, кандидат за начелника Источног Новог Сарајева је Јован Kатић, Трнова Драгомир Гаговић, Сокоца Бојан Kопривица, Пала Бошко Југовић и Источног Старог града Младен Малетић.

Kампања је, након шетње улицама Источне Илиџе, настављена у Источном Новом Сарајеву, на Тргу Републике Србије, пригодним програмом.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име