ЦИЈЕНA КВАДРАТА СТАМБЕНОГ ПРОСТОРА У БЕОГРАДУ И ДО 9.000 ЕВРА

0
13

Најскупљи квадратни метар стана продат у Србији током 3. квартала био је у “Београду на води” и коштао је 9.013 еура, а за тај стан који је и најскупље плаћен у овом периоду издвојено је 883,8 хиљада еура, наводи се у Извјештају о тржишту непокретности који је данас објавио Републички геодетски завод.
Првих седам најскупљих станова у Србији у овом периоду продато је у Београду на води.

За станове у староградњи највише је, 4,3 хиљаде еура, плаћено за квадратни метар стана на Врачару, док је најскупљи стан по цијени од 1,4 милиона еура продат на београдској општини Стари град.

Најскупљи квадрат површине пословног простора продат је на Kопаонику а цијена је била 7.168 еура, док је најскупљи пословни простор који је промијенио власника за више од милион еура у Јужном булевару на Врачару, преноси агенција Тањуг.

Најскупљи квадрат гараже од 3,33 хиљаде еура и најскупља гаража 90.000 еура за 27 м2 у овом периоду продати су на Kопаонику, док су у цијени земљишта за индустријску градњу рекордни износи постигнути у Шимановцима (квадрат 110 еура) и на територији Новог Сада гђе је комплекс од 3,8 хектара коштао 960.000 еура.

Најскупља кућа продата је у Брзаковој улици на Савском вијенцу и коштала је 1,15 милиона еура.

Највиша цијена квадратног метра пољопривредног земљишта била је у Новом Саду гђе је у Kаћу достигла 25 еура, а највиша уговорена цијена у Kули односно Руском Kрстуру када је 102 хектара продато за 1,3 милиона еура.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име