ОВО СУ 3 НАЈБОЉА ЈЕФТИНА ТЕЛЕФОНА

0
51

Kако флегшип телефони бивају све скупљи, тако се захуктава и борба на тржишту оних јефтинијих.

Ентрy левел и мид ранге уређаји постају све бољи, па не постоји никакав разлог да не уштедите. Често се разлика између најскупљих и свих осталих модела своди углавном на боље камере, или ствари као што је већи екран и квалитетније кућиште.

Поставља се, ипак, следеће питање: Да ли просјечан корисник може да примети све те финесе? Углавном не.

Већина људи користи телефон за свакодневне, „обичне“ ствари, и није им потребна нека специфична функција коју имају само флегшип модели. Ако нисте спремни да потрошите 1.000 евра или више за нов уређај, портал Андроид Централ одабрао је неколико добрих јефтиних мобилних телефона (најскупљи на овој листи кошта око 350 евра, што се можда граничи са мид-ранге класом).

  1. Моторола Г8 Поwер

„Поwер“ у имену телефона стоји због његове најбоље карактеристике – батерије од 5.000 мАх која траје и траје. Поред солидног дизајна, и више него солидних карактеристика за тај новац (Снапдрагон 665, 4ГБ РАМ итд), Мото Г8 Поwер је фин избор.

  1. Самсунг Галаxy А71

Највећа предност Галаxy А71 модела су камере. Уз, такође, пристојно дуго трајање батерије, као и АМОЛЕД екран, ово је један од модела на које вриједи обратити пажњу. Што се камера тиче – има их четири: 64МП главна, 12МП широкоугаона, 5МП макро и 5МП портрет.

  1. Нокиа 5.3

Нокиа прави солидне мобилне телефоне који не коштају пуно, а овај модел је баш један од таквих. Од дизајна, преко Андроид Оне (што обећава ажурирања до 2022), па све до чипсета (Снапдрагон 665), у питању је фин модел за скромну цијену, намијењен незахтјевним корисницима.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име