СРБИ ВЕЧЕРАС ГЛЕДАЈУ ЈОКИЋА… РЕЗУЛТАТ ЈЕ 3-1 ЗА ЛЕЈКЕРСЕ, А ДОБРО ЗНАМО ШТА ТО ЗНАЧИ

0
16

Мајкл Малоун је пред почетак финалне серије рекао да је најбоље да резултат буде 3:1 за Лејкерсе, пошто тек тада његова екипа пружа најбоље игре, а хтио или не хтио – нашао се у таквој ситуацији уочи пете утакмице!

У ноћи између суботе на неђељу (03.00, Арена Спорт) виђећемо да ли Лејкерси имају шапионског материјала или је Денвер рођен за преокрете…

Лејкерси су повели 2:0 у финалу Запада, у првом мечу су имали помоћ судија, у другом постигли кош за побједу у посљедњој секунди, док је потом Денвер узвратио на најбољи могући начин. Јокић, Мареј и Грант су „додали гас“ и показали да и нису случајно ту гђе јесу.

Међутим, Лејкерси су успјели да славе за 3:1, додуше поново се причало о судијским одлукама које су ишле против Денвера, а потом је и Малоун најавио жалбу НБА лиги.

Шта нас чека у петој утакмици финала Запада?

Јасно је да Денвер нема шта да тражи против Лејкерса ако Јокић и Мареј не одиграју перфектно, а било би од велике помоћи да им се неко прикључи, као што је Грант у њиховој јединој побједи у овој серији, односно као што је Портер Џуниор то раније током плеј-офа.

Денвер је показао да боље игра под притиском, да их опуштеност у тренутку када „гори под ногама“ вуче напријед, а томе свакако доноси и смиреност Николе Јокића у кључним ситуацијама.

Тако су Нагетси успјели да „окрену“ 1:3 против Јуте и Kлиперса, то им је додатно повећало самопоуздање, а виђећемо да ли њихова бајка може да се продужи. С друге стране ће имати вјероватно најбољег кошаркаша на свијету који не воли када се други „бусају у прса“ против њега, покушаће да спријечи оно што се десило градском ривалу, али виђећемо да ли ће у томе успјети…

У сваком случају, ако би Денвер добио пети меч, и продужио серију, она би добила нови заокрет каквом се увијек надају неутрални навијачи.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име