ПОЗНАТ СДС-ОВ СЛОГАН ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

0
39

„Kључна порука је градимо Републику Српску, вријеме је да развијамо Српску и то је основни мото СДС-а“, рекао је предсједник странке Мирко Шаровић и најавио да ће водити „позитивну кампању“.

Kандидате и програм ће, како је навео, представити када за то дође вријеме.

Од предстојећих локалних избора и позиционирања СДС-а, Шаровић је навео да зависи и даљи ток припрема странке за опште изборе 2022. године.

„Мислимо да СДС заједно са партнерима са којима ће наступити на локалним изборима има озбиљне шансе да буде успјешна, да буде побједничка“, оцијенио је Шаровић.

Замјеник предсједника СДС-а Радо Савић је нагласио да Република Српска има снажне потенцијале – шуме, ријеке, плодну равницу и да је њихова жеља да то буде народно добро које ће довести до отварања радних мјеста.

Предсједник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић сматра да ће Република Српска бити снажна и по мјери свих када направе богате локалне заједнице.

Члан Предсједништва СДС-а Маја Драгојевић Стојић поручила је да ће залагати за што боље здравство и улагање у здравствене установе.

Представљању изборног слогана и кампање СДС-а организованом на шеталишту „Др Миодраг Лазић“ у Источној Илиџи, осим руководства, присуствовали су сви кандидати за начелнике и градоначелнике ове странке на предстојећим изборома.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име