РАСПИСАН КОНКУРС ЗА СУБВЕНЦИЈУ КАМАТНЕ СТОПЕ МЛАДИМ БРАЧНИМ ПАРОВИМА

0
25

Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске расписало је конкурс за избор корисника субвенције каматне стопе за стамбене кредите за младе и младе брачне парове

Ријеч је о кредитима које пласирају комерцијалне банке у Републици Српској, а по кредитним линијама Инвестиционо-развојне банке, саопштено је из овог министарства.

Право пријаве на конкурс имају лица која су закључила уговор са комерцијалном банком која врши пласман кредитних средстава из кредитне линије Инвестиционо-развојне банке за стамбене кредите за младе брачне парове или по било ком основу, а у тренутку закључивања уговора са банком о стамбеном кредитирању имају до 35 година живота.

На конкурс се могу пријавити лица која су судужник као брачни партнер лицу које је закључило уговор са комерцијалном банком која врши пласман кредитних средстава из кредитне линије Инвестиционо-развојне банке и која имају мјесто пребивалишта у Републици Српској.

Kонкурс ће бити отворен до 25. октобра, а апликација за подношење захтјева за додјелу субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове може се преузети на сајту Владе Републике Српске.

Посебан програм субвенционисања каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове реализује се од 2008. године, а до сада је додијељено 3.848 субвенција.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име