ВЕЧЕРАС ИГРА СРБИЈА

0
22

Тихо и без помпе, екипа Љубише Тумбаковића вечерас почиње нови циклус. Главни циљ је добро познат и долази у октобру.

Вечерас у 20.45 часова изабраници Љубише Тумбаковића ће у Москви, на стадиону Динама, заиграти нови циклус Лиге нација, у којој су ривали нашег тима осим Русије, Турска и Мађарска.

Окупљање „орлова“ за септембарски циклус је протекло у причи о непозивању Луке Миливојевића и о одустајању Немање Матића од репрезентације. Многи су те две ствари повезали, а селектор Тумбаковић је рекао да је и сам био изненађен одлуком везисте Манчестер јунајтеда и да ће сада шансу добити млађи играчи.

Утакмица против Русије биће први меч Лиге нације 2020/21, у оквиру које ће наш тим у недељу играти против Турске на београдској „Маракани“. Наравно, те утакмице биће припрема срском тиму за меч године – против Норвешке 8. октобра у Ослу, у полуфиналу баража за пласман на Еврпско првенство.

Зато, без обзира на то што ће „орлови“ вечерас играти такмичарски меч, дуел у Русији ипак треба посматрати пре свега као припрему за оно главно, што долази за месец дана.

Прочитајте списак играча на које Тумбаковић рачуна у овом „прозору“, уз изузетак Матића и Милоша Вељковића, коме је Вердер Бремен забранио да дође.

Све утакмице српског тима у Лиги нација (трећа група „Б“ дивизије)

четвртак: Русија – Србија 20.45
недеља: Србија – Турска 20.45

  1. октобар: Србија – Мађарска
  2. октобар: Турска – Србија
  3. новембар: Мађарска – Србија 20.45
  4. новембар: Србија – Русија 20.45

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име