ДПС НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ВЛАСТИ

0
9

Демократска партија социјалиста (ДПС) спремна је за постизборне разговоре са потенцијалним партнерима, прије свега, са партијама са којима је до сада конституисала парламентарну већину, закључено је на сједници Предсједништва странке.

У саопштењу се наводи да нема разговора са онима који су на изборима, како кажу, помијешали вјеру и политику, који државу враћају у прошлост и трују великосрпским национализмом, у коме нема мјеста ни за црногорску државу, ни за црногорско име.

Предсједништво ДПС-а је оцијенило да је резултат који је ова странка остварила на изборима испод очекивања, те да ће се у наредном периоду партијски органи тиме детаљније бавити.

„Ипак, ДПС је појединачни побједник недјељних избора са више од 143.000 гласова, што је десет хиљада гласова више од другопласираног, са подршком изнад 35 одсто и највише освојених мандата“, додаје се у саопштењу.

На сједници је констатовано да изборни резултат није поколебао ДПС у одлучности да се на политичком терену и политичким средствима бори за одбрану својих стратешких циљева.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име