ВУЧИЋ: ЗНАМ ДА СУ ПРИСЛУШКИВАЛИ МОЈЕ РАЗГОВОРЕ С ДОДИКОМ

0
23

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да зна да су његови разговори са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком били прислушкивани и да су сарајевски медији кампању против њега засновали на лажима.

Вучић је рекао да су се сарајевски медији уплашили када је рекао да су његови разговори са Додиком били прислушкивани.

– Они су из контекста вадили једну реченицу из разговора са Додиком. Знам да су нас прислушкивали и кампању су засновали на лажима. А онда су након два дана писали да је био хладан дочек Додику у Београду, што није тачно – рекао је Вучић за Телевизију „Пинк“.

Он је указао на то да ће увијек бити криви он и Србија, јер је то највећа земља у региону и мета је оних у региону који нападима на њега и Србију желе да покажу да су велики.

Вучић је истакао да се Србија није мијешала у изборе у Црној Гори и да ће честитати свакоме ко побиједи, али ће и даље бити уз свој народ.

Он је навео да је Србија земља у којој нема напада на припаднике других нација, док скоро да не прође један мјесец, а да неко не нападне Србе или њихову имовину у Хрватској.

– Сећате ли се да је прошао један месец да није нападнута српска имовина или српска деца и младићи, у Вуковару или другом месту у Хрватској. Када сте запамтили да је неко пребијен у Србији? – рекао је Вучић поводом недавног напада на српске младиће у Вуковару, али и на Србе и имовину Српске православне цркве у региону.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име