Шеф стручног штаба Борца Владо Јагодић сматра да је искључиви кривац за висок пораз на “Пецари”, гдје су његови изабраници изгубили од Широког Бријега са 0:3.

Бањалучани у овом сусрету нису рачунали на услуге практично пет стандардних првотимаца: капитена Стојана Врањеша, Марка Јовановића, Горана Закарића, Алмедина Зиљкића и Јове Лукића.

– Свјесно смо без њих ишли на пут, јер су ровити и хтио сам да их поштедим пред меч првог кола квалификација за Лигу Европе који у четвртак играмо са Сутјеском. И зато себе сматрам искључивим кривцем за овај неуспјех. Још једном понављам: Борац може да изгуби утакмицу, али не са више од једног гола разлике – нагласио је Јагодић.

Искусни стручњак ипак није очекивао овако убједљив пораз.

– Моја процјена је била да ће играчи који изађу на терен успјети да одговоре свим захтјевима и да ће моћи равноправно да се носе са ривалом. Међутим, очигледно је да сам се преварио. На терену смо добро изгледали само првих двадесетак минута, када смо и имали двије шансе – додао је Јагодић.

Времена за предах нема, јер Европа куца на врата.

– За нас је Сутјеска меч сезоне и вјерујем да ћу на располагању имати све играче. Пролаз у друго коло, који је реалан, учинио би много не само за клуб и играче и зато се морамо максимално концентрисати на овај сусрет – додао је Јагодић.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име