НЕВЈЕРОВАТНИ ЛУКА ДОНЧИЋ! (ВИДЕО)

0
11

Иако је претходно играо чак 46 минута са повредом и иако је закључно са тројком убацио чак 43 поена уз 17 скокова и 13 асистенција, Лука је сачувао енергију и фокус да буде прави када је било најтеже!

Иако је на другој страни терена имао хладнокрвног „Терминатора“ Kаваија Ленарда и његова 32 поена, девет скокова уз вечиту хладноћу у најважним моментима, Дончић је са саиграчима ипак срушио тим Дока Риверса.

Бобанових 10 поена
Бобан Марјановић је играо 16 минута за Далас, постигао 10 поена уз седам скокова.

Сљедећа утакмица биће одиграна у ноћи између уторка и сриједе и одлучиће ко ће имати „меч“ лопту за пласман у наредну рунду, где ће укрстити са побједником серије Денвер – Јута (1:2).

У овом тренутку, више нико не може да назове Kлиперсе тако великим фаворитима, поготово узимајући у обзир катастрофалну вечерашњу партију Пола Џорџа (9 поена, уз 3/14 из игре). Ни Kаваи ни Лу Вилијамс (36 поена) то нису успјели да довољно „покрију“ у нападу и да се на другој страни одбране од маестралног Луке.

У моментима одлуке Дончић је имао огромну подршку од Треја Бурка, који је „гурао“ и када није ишло и убацио јако важних 25 поена.

„На папиру“ Kлиперси и даље остају фаворити, али ко се усуђује да послије оваквих партија отпише Луку и екипу?

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име