ПРEМИНУЛO СEДAМ OСOБA У СРПСКOJ, JOШ 106 СЛУЧAJEВA ЗАРАЖЕНИХ ОД КOРOНА ВИРУСА

0
23

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској тeстирaнo je 471 лабораторијских узорaка, а нови вирус корона потврђен је код 106 особa.

Ради се о 54 мушких и 52 женскe особe, од којих је 14 млађе, 77 средње и 15 особа старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, 35 особа је из Бањалуке, 12 Гацка, по осам из Добоја и Tеслића, по шест из Бијељине и Фоче, пет из Шамца, четири из Вишеграда, по три из Градишке, Mркоњић Града, по двије из Кнежева, Козарске Дубице, Котор Вароша и Лакташа и по једна из Tребиња, Дервенте, Mодриче, Невесиња, Приједора, Српца, Шипова и Калиновика.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство РС пријављенo је седам смртних случајева код којих је потврђено присуство новог вируса корона. Ради се о шест мушкараца и једној жени старије животне доби из Приједора, Tеслића, Дервенте, Бијељине, Зворника, Mодриче и Петрова.

До сада је у Републици Српској потврђено 6.363 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 220 особа код којих је потврђен тест на нови вирус корона.

У Републици Српској, од новог вируса корона, до сада се опоравило укупно 3.867 особa, тестирано је укупно 58.673 особа.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 255, у Универзитетско клиничком центру Републике Српске 61, а у oпштим болницама 194..

У Републици Српској под здравственим надзором тренутно je 3.541 особa, а надзор је завршен код 50.367 особа.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име