У ЈЕКУ ЕПИДЕМИЈЕ ПРАВИО СВАДБУ СА 180 ГОСТИЈУ, ПОЛИЦИЈА ИХ ОТКРИЛА НАКОН ЛАЖНЕ ПРИЈАВЕ БОМБЕ

0
81

ДОБОЈ – Окружно јавно тужилаштво Добој изјаснило се да је Д.Т. починио кривично дјело непоступање по здравственим прописима у вријеме епидемије вируса корона јер је организовао свадбено весеље којем је присуствовало 170 до 180 гостију, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Због пандемије вируса корона забрањено је окупљање више од 50 особа.

Из полиције наводе да је број гостију утврђен након лажне дојаве примљене 8. августа да је у свадбеном салону у Добоју постављена бомба.

“Гласу Српске” потврђено је да је весеље направљено у Спортско – рекреативном центру “Џунгла” и да полиција трага за непознатом особом која је лажно пријавила да је  у  салону постављена бомба  због чега је прекинута свадба.

Полицијска управа Добој саопштила је да  је пријава о постављеној бомби у примљена у суботу око 22.15 часова.

– Полиција је одмах изашла на терен и испразнила објекат. Противдив-ерзионим прегледом утврђено је да нема експлозивне направе како унутар тако и поред објекта. С обзиром да је на наведеном весељу било присутно више од 50 особа о свему је обавијештена  комунална полиција ради поступања из њихове надлежности -саопштила је јуче ПУ Добој.

Додали су да су на лице мјеста биле стигле и Служба хитне помоћи Дома здравља , Територијална ватрогасна јединица и радници Електро Добоја.

Организатор славља је рекао да је све уредно пријавио.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име