У БАЊАЛУЦИ УХАПШЕНА ДВА ЛИЦА ЗБОГ КРАЂА И ДРОГЕ

0
59

БАЊАЛУКА – Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лица чији су иницијали Д.Р. и М.Б. због сумње да су на подручју града починили више кривичних дјела тешка крађа и недозвољена производња и промет дроге.

„У току криминалистичке обраде утврђено је да лице М.Б. /Мате Билаћ/ посједује фалсификовану личну карту Хрватске на наведено име, те да је заправо ријеч о лицу С.И. за којим је расписана потрага од Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона“, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

С обзиром на то да су лица тврдила да не посједују аутомобил, полицијски службеници су оперативним радом дошли до сазнања да користе возило „шкода октавија“.

У саопштењу се наводи да је извршен претрес возила, те да су пронађени и одузети пиштољ, више мобилних телефона са СИМ картицама спремни за кориштење, електронски уређаји – ометачи сигнала, одређена количина новца, као и други предмети који се могу довести у вези са извршењем кривичних дјела.

У сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Источно Сарајево извршен је претрес куће коју користи осумњичено лице Д.Р. на подручју општине Соколац.

„Одређене активности у оквиру овог предмета и даље су у току. Све мјере предузете су под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по наредбама Основног суда у овом граду“, наглашава се у саопштењу.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име