НЕВЈЕРОВАТНА ТРАНСФОРМАЦИЈА: ПОГЛЕДАЈТЕ ЧОВЈЕКА КОЈИ ЈЕ СМРШАО 215 КИЛОГРАМА

0
11

Американац Сал Парадисо имао је 317 килограма, а када су га љекари упозорили ће га гојазност убити до 40. године живота, он је потпуно промијенио исхрану која се до тада састојала од чак 10.000 калорија дневно.

Уз промијењен режим исхране и редовно вјежбање, успио је да скине најпре 127 килограма, а затим се подвргао операцији након које је смршао још 88 килограма!

Сада има 102 килограма, што иако је прилично, није ни близу 317!

У периоду када сам био најдебљи, сједио сам код куће по цијели дан и нисам могао да обавим никакву физичку активност. Почео сам да осјећам здравствене проблеме. Био сам затвореник у сопственом тијелу„, испричао је Сал.

„Знао сам да, ако желим да доживим четрдесете године, морам потпуно да промијеним животни стил. Моја исхрана је била ужасна, јео сам бургере и помфрит са газираним соковима за сваки оброк. Схватио сам да сам некад само за ручак јео 8.000 калорија“, каже.

Он је испричао и да често није доручковао, али зато би све надокнадио за ручак.

Јео сам брзу храну, бургере, тјестенину, пилетину… И за вечеру бих онда јео нешто слично. Знао сам да једем пуно, али сам то игнорисао“, признаје.

Уносио је и по 10.000 калорија дневно, а онда је одлучио да све то промијени и прешао на режим исхране којим је уносим између 1.200 и 1.500 калорија дневно.

Била је то храна са ниским нивоом угљених хидрата, без протеина и без хљеба. Првих неколико недјеља било је јако тешко јер је то била потпуна промјена начина живота, али био сам предан томе„, описао је.

Спас је видио у операцији, али знао је да мора да изгуби доста килограма да би операција била уопште могућа.

„Био сам уморан од живота, али сад имам другу прилику и не желим да је протраћим. Превише сам година изгубио због гојазности и не желим више да губим“, закључио је.

Сал је 2018. години учествовао је у емисији „Skin tight“ пред чијим се камерама подвргнуо операцији уклањања вишка коже. Операцијом му је уклоњено 16 килограма коже. „Сада поново живим свој живот и то је невјероватно“, закључује.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име