ЕВО КО ЈЕ БРУТАЛНИ НАСИЛНИК ИЗ ЛАКТАША КОЈИ ЈЕ ЖЕНУ ПОЛИО БЕНЗИНОМ ПА ЗАПАЛИО

0
144

Бранислав Станивуковић (43) који је данас шокирао Републику Српску када је полио бензином и запалио ванбрачну супругу, прије двије седмице осуђен је у Окружном суду у Бањалуци на три године робије због шверца наркотицима.

Станивуковић је са још двојицом саучесника након вишегодишњег поступка осуђен због продаје дроге прикривеним истражиоцима МУП РС.

У пресуди се наводи да су Станивуковић и саучесници током 2013. и 2014. године узгајали марихуану на подручју Српца и Градишке, коју су потом препродавали.

Против њих је покренута истрага током које су прикривеним истражиоцима МУП-а РС, са кодним именима Зока и Ана, нудили на продају наркотике у вриједности од 50.000 еура. Након договора истражиоцима су продали килограм марихуне.

Занимљиво је да је Станивуковић у завршним ријечима тврдио да никоме није продавао дрогу и да је у цијелу причу ушао да би се осветио куму, који је причао да је он полицијски доушник.

Ухапшени Станивуковић сада се терети за најтежи облик насиља у породици, а за ово дјело може се изрећи затворска казна до 10 година робије.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име