ЂОКОВИЋ У ЗАДРУ УПОЗНАО МАЈКУ ДРАЖЕНА ПЕТРОВИЋА

0
6

ЗАДАР – Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић, као што се и најављивало, упознао је данас у Задру Бисерку Петровић, мајку трагично настрадалог кошаркаша Дражена Петровића.

Новак је на поклон добио Драженов дрес са бројем три из времена када је играо за Нетсе, а он је узвратио тениским рекетом.

„Јако емотиван тренутак, дирнут сам што сте дошли, хвала што сте ми исказали поштовање и част. Ово ћу држати на посебном месту у свом дому, надам се да ће и рекет послужити. Дражен је икона спорта у региону, човјек који је обиљежио не само кошарку, него и спорт уопште. Сви су му се дивили, цијела Америка, сви који прате кошарку и спорт“, рекао је Ђоковић.

Он је додао да је имао прилику да погледа неколико интервјуа Драженове мајке, као и брата Александра.

„Највећи утисак на мене је оставио документарац „Једном браћа“, ту сам још боље могао упознати читаву причу и како се све то догађало. Част ми је стајати ту покрај вас. Нисам никад могао бити с Драженом, али осећам његову присутност с вама овде. Хвала вам пуно што сте дошли“, захвалио је Ђоковић госпођи Петровић, која је изразила жељу да га упозна и која је више пута изјавила да је Новак, као велики шампион, подсjећа на Дражена, премио је B92

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име