“СИЛОВАО МЕ ЈЕ И ТУКАО“ – ТАЈСОН ПРОГОВОРИО О ПАКЛУ КОЈИ ЈЕ ПРОШАО КАО ДИЈЕТЕ

0
24

Најмлађи првак у тешкој катеогрији много је допринио боксу као спорту, а његов пут до врха био је веома тежак.

Легендарни борац каже да силовање којем је био изложен као дјечак није утицало на његов живот. Тајсон је у рингу био страх и трепет, а његов карактер једним дијелом формирала је и траума кроз коју је прошао у младости.

Kада је Мајк Тајсон признао да је као адолесцент претрпео силовање, новинар ЕСПН Џереми Шап који га је интервјуисао, остао је у шоку.

– Био сам дјечак. Он је био старији човјек. Тукао ме и сексуално злостављао. Никад га након тога нисам видио. Научио сам да то не значи да си мање мушкарац јер се догодило – рекао је Тајсон.
“Гвоздени Мајк” не воли претјерано да говори о овој теми, преноси Спортблиц.

– Никада никоме то нисам рекао. Није ми нелагодно него то је само нешто што се догодило. Није имало велики утицај на мој живот. Пребродио сам то током борилачких дана – додао је Мајк. Отац га је напустио док је ишао у основну школу оставивши његову мајку с троје ђеце. Живот му се промијенио из темеља када је са 16 година остао и без мајке, а убрзо након тога и без сестре.

– Никад нисам видио мајку срећну због мене, због ствари које радим. Знала ме једино као дивље дијете које трчи по улицама и долази кући с новом одјећом за коју је знала да је нисам купио. Никада нисам имао прилику да причам с њом и да је упознам. То ју је сломило лично и емотиво –искрен је био Тајсон, који је са 13 година већ био ухапшен чак 38 пута због ситног криминала.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име