СЛИЈЕДЕ ПРЕГОВОРИ: ИГОКЕА ЗАИНТЕРЕСОВАНА ЗА ФИБА ЛИГУ ШАМПИОНА

0
15

Кошаркашки клуб Игокеа би могао да се прикључи ФИБА Лиги шампиона. Према незваничним информацијама, двије стране су оствариле контакт, али до сада тим из Лакташа није послао пријаву.

Остаје да се види да ли ће то учинити до 5. јуна када истиче рок за пријављивање у овом европском такмичењу. С обзиром на то да је актуелни првак БиХ, Игокеу само попуњавање апликације дијели од Лиге шампиона, јавио је портал нова.рс.

У Игокеи нису жељели да коментаришу ове наводе, јер су обављени тек први прелиминарни разговори а да они главни тек предстоје. Незванично су потврдили заинтересованост за учешћеу овом такмичењу.
Проблем за тим из Лакташа свакако ће да буду путовања јер су веома тешко и ове сезоне паралелно играли АБА лигу, као и домаће првенство.

У случају да добију позив и договоре се око играња у ФИБА Лиги шампиона јасно је да не би могли да играју на три фронта и да би морали да пронађу рјешење са Kошаркашким савезом Босне и Херцеговине.

Игокеа је ове сезоне проглашена за шампиона БиХ у сезони која је прекинута због вируса корона. Раније је ФИБА у ово такмичење позвала Партизан, Будућност и Цедевита Олимпију.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име