ОД КРУПЕ ДО СЕЛТИКА: ВУКОТИЋУ ПРИЈА ИНТЕРЕСОВАЊЕ ВЕЛИКАНА

0
6

Славни шкотски Селтик жели да у своје редове доведе бившег члана Kрупе, а сада фудбалера Васланд Беверена Александра Вукотића.


Наводно је великан острвског фудбала дуго пратио високог дефанзивца у првенству Белгије и сад жели да га ангажује и искористи чињеницу да је његов клуб испао у Другу лигу. Раније је Селтик пратио још неколико сјајних дефанзиваца из региона попут Страхиње Павловића из Партизана и Срђана Бабића из Звезде, али није успио да их ангажује.

Вукотић има 24 године и важећи уговор са Бевереном, али је жеља Селтика велика и чини се да обештећење неће бити проблем јер желе да узму играча који би им итекако поправио скок игру и представљао додатну опасност по противнички гол у прекидима.

Шкотски медији наводе да се Вукотић одлично сналази у дефанзиви да је брз за своју висину и да је био међу најбољим дефанзивцима у Белгији.

-Упознат сам са интересовањем Селтика и сигурно да ми прија да ме жели такав великан . Видио сам да медији у Белгији и Шкотској пишу о томе и да се очекују разговори два клуба око обештећења. Имам уговор са Васландом још три године, али је јасно да је моја жеља да пронађем нову средину након што је Беверен испао у другу лигу. Иако ми је у овом клубу било лијепо, сматрам да сам спреман за нове изазове- рекао је Вукотић.

Вукотић је прошле сезоне био најбољи играч тима по избору навијача а затим је ове прекинуте сезоне изабран међу три најбоља дефанзивца од стране медија.
-Сигурно да ми прија признања. Привикао сам се брзо на првенство Белгије, лично сам задовољан партијама, али нажалост оно најбитније нисмо успјели да остваримо. Kлуб је испао у нижи ранг тако да је промјена средине реалност- додао је Вукотић.

Већ у зимском прелазном року је био понуда за стаменог дефанзивца.

У игри и Мехелен


Поред Селтика, још један клуб је веома заинтересован за Вукотића. Белгијски Мехелен такође жели бившег члана Kрупе и спреман је да плати обештећење које садашњи клуб буде тражио. Мехелен се нада да ће Вукотић изабрати овај клуб јер не би мијењао лигу на коју се већ навикао и гђе зна противнике. Они планирају да се наредне сезоне боре за врх.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име