ИДЕАЛНИ ТИМ СЕРИЈЕ А: 4 ИГРАЧА НАСТУПАЛА ЗА ЗВЕЗДУ

0
6
I33 - 20010414 - TURIN, ITALY : French International midfielder of Juventus Zinedine Zidane (r) hits the ball while Inter Milan Jugoslavian Internation midfielder Vladimir Jugovic looks on during their Serie A soccer match at ''Delle Alpi'' Stadium in Turin tonight Saturday 14 April 2001.EPA PHOTO LAPRESSE/FALZONE

Портал Фудбал Италија саставио је идеалну екипу од играча из Источне Европе који су играли у Серији А а највише фудбалера за тај тим, чак четири дала је београдска Црвена звезда.

У идеалном тиму највише је играча из Србије чак тројица, а своје мјесто су заслужили Синиша Михајловић, Владимир Југовић и Дејан Станковић. Ту је још један бивши члан Црвене звезде Дејан Савићевић.

Своје мјесто нашао је и легендарни капитен хрватске репрезентације Звонимир Бобан.
На голу је бивши словеначки репрезентативац Самир Хандановић, а поред Михајловића у одбрани су још и Грузијац Kаха Kаладзе, те Румун Kристијан Kиву.

Везни ред уз Бобана, Југовића и Станковића попуњава још и Чех Павел Недвед, на позицијама полушпица су Црногорац Дејан Савићевић и Пољак Збигњев Боњек док је нападу Украјинац Андреј Шевченко.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име