ОНЛАЈН АФЕРЕ У ПОРАСТУ ТОКОМ ИЗОЛАЦИЈЕ

Шта ће бити послије изолације?

0
6

Откако је букнула пандемија корона вируса порастао је број ожењених мушкараца који траже везе поред брака, пише 24.sata.hr.

Ове податке изнела је платформа за проналажење партнера  IllicitEncounters која је забележила раст корисника – 18 одсто више пријављених мушкараца и 12 одсто више жена него пре пандемије.

Даље, према њиховим тврдњама чак је 74 одсто мушкараца тврде да траже неког дугог јер им је код куће досадно откако су уведена правила о изолацији.

Код жена су мотиви нешто другачији, па њих 64 одсто каже да им је ово време проведено са животним партнером показало прикривене слабости у браку.

Сара каже да је главни разлог за тражење другог мушкарца то што она и супруг имају неусклађене сексуалне нагоне и она одувек жели више физичке активности од њега.

Расте број онлајн афера у изолацији

А шта ће се тек десити када се све ово заврши?

– Када се ова криза заврши и људи почну да излазе, догодиће се прави ‘бум’ сексуалних односа, биће то нешто попут бејби бума након Другог светског рата – рекла је стручњак за секс, везе и односе Џесика Леони која додаје да све више људи Скyпе и Фаце Тиме користе за видео секс с новим партнерима преко мобилног, таблета или рачунара.

– Ова криза је позив на буђење свима који су у несрећним везама и браковима јер открива све оно што није добро, а иначе је у нормалном свакодневном животу ‘закопано’ испод свих обавеза и дружења – каже.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име