КОРОНА И КОВИД – БЛИЗАНЦИ РОЂЕНИ УСЉЕД ПАНДЕМИЈЕ

0
9

Иако пандемија вируса корона већини људи није доњела ништа лијепо, млади родитељи из Раипура у централној Индији одлучили су своје близанце рођене за вријеме пандемије назвати Корона и Ковид.

Мајка Preeti Verma (27) за „Hindustan Times“ открила је да су та имена изабрали како би их подсјетила на тешке околности у којима су добили двоје здраве дјеце. Додали су, ипак, да ће можда промијенити одлуку.

„Благословена сам близанцима, дјевојчицом и дјечаком, у рано јутро 27. марта. Засад смо их назвали Корона и Ковид. Родила сам у тешким околностима па смо супруг и ја хтјели да тај дан остане запамћен. Кад их је и медицинско особље почело тако звати, одлучили смо их назвати према пандемији“, рекла је Preeti.

Описала је и с чим су се морали носити од тренутка кад су јој, касно увече, почели трудови до тренутка кад су се бебе родиле.

„Касно увече су ми изненада почели трудови. Не знам како се мој супруг успио снаћи да хитна дође по нас. Због изолације забрањен је саобраћај и полиција нас је неколико пута зауставила, али су нас пустили да наставимо због мог стања. Нисам знала шта ће нас дочекати у болници будући да је већ била поноћ, али љекари и сестре су били јако предусретљиви“, испричала је.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име